Gifwijzer voor particulieren

Geef per hulpwijzer aan hoeveel u er wilt bestellen en druk vervolgens op de knop "naar contactgegevens & bezorgadres". Op het volgende scherm kunt u uw gegevens invullen en vervolgens betalen via Ideal.

Bestellen voor particulieren

Gifwijzer voor bedrijven

U bestelt niet per stuk maar per besteleenheid. Hoeveel stuks tot één besteleenheid behoren verschilt per product en kunt u terugvinden boven het veld waar u het bestelaantal kunt invullen.

Bestellen voor bedrijven

Over de Gifwijzer

Wat onschuldig lijkt kan in de handen van een kind levensbedreigend zijn. Een sigaret bijvoorbeeld. Als een heel klein kind een sigaret doorslikt kan dat fatale gevolgen hebben. Aan het inslikken van twee paracetamoltabletten voor volwassen kan een kind een leverbeschadiging overhouden. We hebben meer gevaarlijke en giftige stoffen in huis dan we ons realiseren. Bij de meeste ongelukken zijn geneesmiddelen, schoonmaakmiddelen, tabak, alcohol en giftige planten in het spel. Maar ook shampoo's, toiletverfrissers, wc-reinigers, cosmetica en rattenverdelgers zijn boosdoeners. Kleine kinderen zijn jonge onderzoekers, ze zijn niet kieskeurig; ammonia, brandspiritus, tapijtreiniger en ontkalkers hebben hun onverminderde interesse. De Gifwijzer® is ontwikkeld om directe hulp te bieden bij vergiftigingsverschijnselen. In de Gifwijzer® staat wat u het beste kunt doen bij een vergiftiging.

 

Good golly

De Gifwijzer® bestaat meer dan 25 jaar. In de Gifwijzer® staan 225 giftige stoffen en 37 giftige planten met foto's. Stap voor stap vertelt de Gifwijzer® wat u moet doen als een kind heeft "gesnoept" van die stoffen. Dat is van levensbelang omdat elke giftige stof een andere behandeling vereist. De Gifwijzer® is uitgevoerd met klittenband, voor gemakkelijke ophangen en afhalen, is uitrolbaar tot 94 cm. De Gifwijzer® is online te bestellen of verkrijgbaar in uw apotheek. 

Inzichten veranderen. Hierdoor kan het zijn dat de adviezen in uw "oude" Gifwijzer® anders zijn dan de adviezen in de laatste Gifwijzer®.

De Gifwijzer wordt aanbevolen en ondersteund door:

Geoptimaliseerd door Isatis Online Results